telefoonNL (0)348 47 90 90

info@jansnel.com

direct contact

Tijdelijke of (semi)permanente bouw

Snel een tijdelijk gebouw nodig?

Op zoek naar een appartementsgebouw of een tijdelijke showroom? Een kantine of een magazijn? Misschien een tijdelijk pinapparaat, strandpaviljoen of theater? Wij bouwen het meteen voor u. Bijna elke samenstelling en omvang is mogelijk.

Informatie opvragen

overig

Daarom
Jan Snel

Wanneer u overweegt om een appartementsgebouw, een tijdelijke showroom, een kantine, een magazijn, strandpaviljoen, theater of een tijdelijk pinapparaat te laten bouwen, dan bent u bij Jan Snel aan het juiste adres. We plaatsen uiteenlopende tijdelijke gebouwen op iedere gewenste locatie in heel Nederland.

 

Overig

Jan Snel


Overig

Traditioneel

Opties Mogelijkheden onbeperkt Standaard Overig
Duurzaamheid 10 jaar 5 jaar
Levering 3 dagen 7 dagen
Oplevering Gebruiksklaar geleverd Casco
  Meer informatie  

Case

Zij gingen u voor


overig

Toepassing:  Bank en pinapparaat
Opdrachtgever: Rabobank Apeldoorn

Locatie: Apeldoorn

Een appartementsgebouw, showroom, kantine, magazijn, pinapparaat, theater of een strandpaviljoen, wij plaatsen het. Deze bank en pinapparaat staan in Apeldoorn. Niets is standaard aan dit project, dus we zijn écht trots dat we het hele pand binnen de planning, van iets meer dan een maand, hebben opgeleverd. Dus wat u ook maar wilt laten bouwen, tijdelijk of voor jaren, neem contact op met Jan Snel, we hebben altijd een oplossing.
Ik wil graag meer weten

In 4 stappen een showroom, theater, kantine, etc.


Wij leveren en plaatsen gebouwen door heel Nederland.

In slechts 4 stappen snel en goed geregeld:

Direct bij stap 1 beginnen

Direct contact met een adviseur

 

personeel

Wilt u meteen weten welke mogelijkheden wij bieden in het bouwen van tijdelijke gebouwen? Neem dan direct telefonisch contact op met een van onze adviseurs via onderstaand telefoonnummer. Zij kunnen u precies vertellen wat er kan en hoe snel we dat kunnen regelen.

NL (0)348 47 90 90

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze tijdelijke gebouwen? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

Verzenden