telefoonNL (0)348 47 90 90

info@jansnel.com

direct contact

Tijdelijke of (semi)permanente bouw

Bouw- of directiekeet nodig?

Op zoek naar een bouw- of directiekeet? Wij regelen het direct voor u. Bijna elke samenstelling en omvang is mogelijk. Snel en vakkundig geplaatst door heel Nederland. Bel of klik voor meer informatie of een offerte.

Informatie opvragen

Daarom
Jan Snel

Wanneer u overweegt om een bouw- of directiekeet te laten plaatsen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren uw keet voor kort of lang gebruik. Bijna elke samenstelling en vorm is mogelijk. We plaatsen de bouw- of directiekeet op iedere gewenste locatie in heel Nederland.

 

Bouw- of directiekeet

Jan Snel


Bouw- of directiekeet

Traditioneel

Levering30-50% snellerStandaard
FlexibelMakkelijk op- en af te schalenStandaard
Hergebruik100% her-inzetbaarStandaard
OptiesOnbeperkte mogelijkhedenStandaard
 Meer informatie 

Case

Zij gingen u voor


Toepassing: Portiersloge
Opdrachtgever: Nederlandse Aardolie Maatschappij

Dit is een mooi voorbeeld van hoe luxe een tijdelijk onderkomen kan zijn. Deze portiersloge is geplaatst in opdracht van De Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) in Den Helder. Zij hadden behoefte aan betere toegangscontrole. In vier weken tijd bouwde Jan Snel een nieuwe portiersloge. Een ‘tijdelijke’ oplossing die minstens 10 tot 15 jaar blijft staan en zelfs explosiebestendig is. Dat was een van de absolute vereisten vanwege de gevaarlijke stoffen, die op deze locatie worden verwerkt. Geen probleem voor Jan Snel.
Ik wil graag meer weten

In 4 stappen een bouw- of directiekeet

Wij leveren en plaatsen uw bouw- of directiekeet door heel Nederland.

In slechts 4 stappen snel en goed geregeld:

Direct bij stap 1 beginnen

Direct contact met een adviseur

 

Wilt u meteen weten welke mogelijkheden wij bieden in het plaatsen van een bouw- of directiekeet? Neem dan direct telefonisch contact op met een van onze adviseurs via onderstaand telefoonnummer. Zij kunnen u precies vertellen wat er kan en hoe snel we dat kunnen regelen.

NL (0)348 47 90 90

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze bouw- of directiekeet? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.