telefoonNL (0)348 47 90 90

info@jansnel.com

direct contact

Tijdelijke of permanent

Appartementencomplex ontwikkelen of bouwen…

Wilt u een wooncomplex ontwikkelen? Of wilt u als investeerder snel rendement op uw investering? Wij bouwen voor u in zeer korte tijd een compleet wooncomplex dat voldoet aan de huidige kwaliteitseisen en bouwregelgeving. Goedkoper dan traditionele bouw.

Informatie opvragen

Jan Snel
denkt mee

Wanneer u een appartementencomplex wilt ontwikkelen, denken we graag mee. Door onze manier van bouwen, bespaart u op de bouwkosten én de bouwtijd. Dat maakt de rekensom een stuk eenvoudiger. We kennen het klappen van de zweep bij dergelijke ontwikkelingen.

Cases

Afgeronde projecten


Tijdelijk of permanent

Onze wooncomplexen, zijn zowel geschikt voor tijdelijk gebruik als permanente bewoning. Dat maakt het zeer interessant voor huisvesting van studenten of statushouders maar ook als luxe appartementencomplex.
Ik wil graag meer weten

Passende accommodatie

Met ons bouwsysteem is alles mogelijk. Diverse soorten appartementen in één complex, maar ook de flexibiliteit om tussendoor de omvang en samenstelling van de appartementen aan te passen. We hebben de ervaring en komen altijd tot een passende oplossing. 
We laten u graag zien wat we kunnen.
Ik wil graag meer weten

Daarom
Jan Snel

Wanneer u overweegt om modulair te gaan bouwen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met ons bouwsysteem hebben we reeds honderden gebouwen gerealiseerd. Flexibele huisvesting, huisvesting voor arbeidsmigranten of een tijdelijke werkplaats of kantoor. We plaatsen tijdelijke gebouwen op iedere gewenste locatie in heel Nederland.

 

Jan Snel


Traditioneel

Kwaliteit Volgens geldend bouwbesluit Volgens geldend bouwbesluit
Bouw snelheid Circa 45% sneller Standaard doorlooptijden
Bouwkosten Circa 20% lager    Standaard bouwkosten
Levensduur Meer dan 40 jaar    Meer dan 40 jaar
EPC-waarde 0,4 0,4
Meerkosten Vooraf uitgesloten* Gebruikelijk
  Meer informatie  

* Doordat het gebouw vooraf totaal geëngineerd wordt en in delen geconditioneerd gebouwd zijn er tijdens de bouw geen meerkosten. 

Kom direct in contact

 

Wilt u meteen weten welke mogelijkheden wij u bieden bij de ontwikkeling van een nieuw appartementencomplex?

personeel

Twijfel niet en neem contact met ons op. We denken graag met u mee. U zult versteld staan van de mogelijkheden en opties die we u kunnen bieden.

 

NL  (0)348 47 90 90

Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op.

Verzenden